NUORTEN NYRKKEILYKOULU STARTTAA LOKAKUUN 1. PÄIVÄ!

Riihimäen Kehä-Ketut ry aloittaa nuorille (n. 13 -16 vuotiaille) tytöille ja pojille nyrkkeilykoulun/peruskurssin tiistaina 1.10.2019 klo 16.30. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa: Tiistaisin klo 16:30 – 18:00 ja Sunnuntaisin klo 14:30 – 16:00. Harjoituksia on yhteensä 16 kertaa, (loka-marraskuu). Nyrkkeilykoulun jälkeen osallistuja omaa valmiudet liittyä Kettujen varsinaisiin harjoituksiin kuntoilumielessä tai jos ikää on tarpeeksi niin myös naisten ja miesten kuntonyrkkeilyryhmiin voi hakeutua.

Harjoitukset sisältävät pääsääntöisesti alkulämmittelyn, tekniikkaosuuden, pariharjoittelun, säkkiharjoittelun ja lihaskuntoharjoittelun sekä loppuverryttelyn. Varsinaista kontaktia (otteluharjoitteita) kurssilla ei oteta.

Sopivat varusteet harjoituksissa ovat esim. shortsit, t-paita, matalapohjaiset tossut (esim. sisäpelikengät), juomapullo.

Koulun/kurssin hinta on vain 60 € sekä Suomen Nyrkkeilyliiton 10 € lisenssimaksu. Yksi treenikerta maksaa siis noin 4 €. Vakuutusyhtiöiden tapaturmavakuutukset pääsääntöisesti koskevat myös kuntonyrkkeilyä joissa ei oteta ottelukontaktia. Harjoituksia ohjaavat: Mia Järveläinen, Mario Rahkonen ja Pertti Ihajärvi.

Ilmoittautumiset ja kysymykset seuran sähköpostiin: info(at)riihimaenkehaketut.fi . Voit toki myös soittaa: 0400 438407/Pepe

REIPPAASTI MUKAAN ALOITTAMAAN HIENO HARRASTUS !